top of page

Билдсистемс има над 15 годишен опит в изграждането на уникални високо естетически произведения на строителното изкуство. Фокусирана в типичния за центъра на града неголям мащаб, тя е трикратен носител на наградата Сграда на годината и единствената компания, която през 2019 г. беше номинирана с цели два проекта в Наградите на Столична община за ярки постижения в областта на културата. В портфолиото ни са обекти, превърнали се в емблематични за средата, като реконструкцията на кортовете в парка Заимов, реконструкцията на жилищни сгради от началото на 20 в. на ул. Ив. Вазов №7, на ул. „П. Парчевич“ №53, на ул. „Гургулят“ №42.

Сред изцяло новите ни реализации са офис сградата на 4-ти км, жилищните сгради на ул. Любата №12, на ул. Димитър Хаджикоцев №28, на ул. Виктор Юго №7 и на ул. „Здраве“ №9. В строеж в момента са няколко жилищни сгради с не по-малък потенциал да се превърнат в градски репери – на ул. Родосто №11 на ул. Краище №23 и на бул. Витоша №119.

Дългогодишният опит от работата ни в средата и мащаба на градския център ни е научила на чувствителност и задълбочено отношение към ценната и специфична тъкан на София. Проектните решения, на които разчитаме, са плод на сериозни проучвания и внимателен анализ, съчетани с архитектурен талант, което води до ценни резултати и добавена стойност за града.

Нашата мисия е създаването на високо стойностна съвременна градска среда, която е важен фактор в изграждането на естетически усет у жителите на града. Ясно осъзнаваме отговорността, която произтича от строителната дейност, защото сградите имат дълъг живот и формират облика на града за години напред. Именно това ни мотивира винаги да търсим най-добрите решения, да работим с едни от най-утвърдените професионалисти в бранша, да сме отворени към най-качествените съвременни материали и технологии. Нашата визия не е насочена към краткосрочното реализиране на сградите, а към техния дълъг жизнен цикъл, който остава много след нас.

bottom of page